قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۸/۲۰ - ۱۶:۴۷
ما به‌دنبال جهانی شدن انقلاب اسلامی هستیم

زاکانی: آمریکا دشمن درجه یک عدالت و حقیقت است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: نگاه ما جهانی است اما موفقیت ما برای پیگیری این نگاه جهانی به ساختن ایران اسلامی است، اگر آن را الگو قرار دهیم می‌توانیم یک الگوی دقیق را از انقلاب اسلامی ارائه دهیم و تمدن جهانی شکل می‌گیرد.

زاکانی: آمریکا دشمن درجه یک عدالت و حقیقت است

به گزارش سراج24،تسنیم نوشت؛علیرضا زاکانی در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار داشت: وقتی بحث از نفوذ می‌کنیم باید طرفین ماجرا را مشخص کنیم و اینجا به ایران و آمریکا می‌رسیم. وقتی راجع به ما و آمریکا صحبت می‌کنیم، باید درباره شرایط کنون و پیشینه، شناخت کافی داشته باشیم.

وی افزود: ما مدعی هستیم که آمریکا دشمن درجه یک عدالت و حقیقت است، آمریکا به‌دنبال یک جهان استعمار شده‌ای است که می‌خواهد نظم نوین جهانی را پیاده کند و با مخالفان خود در این زمینه برخورد می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بوش پدر سال 1370 اعلام کرد که نظم‌نوین جهانی آمریکا است و ما نیز به‌عنوان انقلاب اسلامی الگوی این انقلاب بودیم و ما هم به‌دنبال  جهانی شدن هستیم و رسالت تاریخی را بر خود قائل هستیم.

وی تصریح کرد: نگاه ما جهانی است اما موفقیت ما برای پیگیری این نگاه جهانی به ساختن ایران اسلامی است، اگر آن را الگو قرار دهیم می‌توانیم یک الگوی دقیق را از انقلاب اسلامی ارائه دهیم و اگر ما بتوانیم یک الگوی جهانی ارائه دهیم، تمدن جهانی شکل می‌گیرد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••